Kylätaloa ja saunoja voi vuokrata omiin tilaisuuksiin muulloin paitsi jäsenten yleisillä saunavuoroilla (la klo 15-18). Mannin kylätalo ja sauna-otsikon alta löydät vuokrattavissa olevista kiinteistöistä lisää tietoa. Varaustilanteen voit katsoa sivun alareunan kalenterista. Pyrimme pitämään varauskalenterin ajantasalla.

Kylätalon vuokrausvaraukset toivotaan tehtävän viimeistään kolme vuorokautta etukäteen yhdistyksen numerosta 0400268 411 (varausnumero ei vastaa ei tesktiviesteihin).  Jos tästä numerosta ei parin-kolmen yrityksen jälkeen vastata, koita seuraavaksi numeroa 0405645153. Saunoja pyritään vuokraamaan mahdollisuuksien mukaan nopeammallakin aikataululla.

Vuokra maksetaan yhdistyksen tilille FI46 4722 0010 0189 59. Saajaksi Mannin asukasyhdistys ja viestiin vuokra-aika ja kiinteistö (t) mikä vuokrattu sekä vuokraajan nimi.

Mannin kylätaloa (Paijalaa) vuokrataan 24h tai 12h jaksotuksella ja sitä voi vuokrata useammaksikin vuorokaudeksi.  Avaimia noudettaessa vuokraaja ja vuokranantaja toteavat yhdessä tilojen siisteyden ja sopivat muista käytännön järjestelyistä. Vuokrauksen jälkeen tilojen tulee olla samassa kunnossa kuin vuokrattaessa. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, perimme erillisen siivousmaksun. Kiinteistöjen avainten luovutus sovitaan varauksen yhteydessä. Takan päällä on talokansio, jossa on sääntöjä, käyttöohjeita ja pelastussuunnitelma. Toivomme, että tutustutte talokansioon vuokrauksen alkaessa. Kylätalon kanssa vuokrataan puusaunaa (miesten sauna).

Naisten ja miesten saunan vuokrausyksikkö on tunti. Miesten saunaa voi vuokrata vain silloin kun Mannin kylätalossa ei ole vuokraajia. Sähkösaunaa (naisten saunaa) ei vuokrata koko vuorokaudeksi, ainoastaan tuntihinnalla. Jos sauna ei ole valmiiksi lämmitetty, lämmitystunti on maksuton.

Pyri arvioimaan/ varaamaan riittävä vuokra-aika. Vuokra-aikaa on mahdollista jatkaa vuokrauksen aikanakin mikäli kiinteistössä ei muita varauksia. Vuokrausajan jatkosta on aina sovittava vuokraajan kanssa.

Hinnat 2021 Jäsenet Muut
Mannin kylätalo, alle 12h, Ma-To 40€ 100€
Mannin kylätalo, vrk 70€ 180€
Mannin kylätalo+puusauna,  vrk 100€ 200€
Mannin kylätalo, tuntihinta 15€/h 25€ /h
Mannin kylätalo, koko viikko (ei sis. saunaa) 200€ 300€
Vuokrattavissa 30.4.2021 alkaen

Juhannuksena Mannin kylätalon vuokraushinta on 280€ pe-su sisältäen yleiset saunavuorot.

Varauskalenterista näet jo varatut ajat sekä saunavuorojen lämmittäjätilanteen (lämmittäjä/ ei lämmittäjää).

Vasemman reunan sinisistä nuolista pääset liikkumaan kalenterissa eteen/ taaksepäin.