Kylätalon ja saunojen vuokravaraukset ja tiedustelut tehdään soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 0400 268 411. Varaustilanteen voit katsoa sivun alareunan kalenterista. Pyrimme pitämään varauskalenterin ajan tasalla.

Mannin kylätalo ja sauna-otsikon alta löydät vuokrattavissa olevista kiinteistöistä lisää tietoa.

Vuokra maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI46 4722 0010 0189 59. Saajaksi Mannin asukasyhdistys ja viestiin vuokra-aika ja kiinteistö (t) mikä vuokrattu sekä vuokraajan nimi. Maksua vastaan luovutamme varatun vuokraoikeuden.

Avaimia noudettaessa vuokraaja ja vuokranantaja toteavat yhdessä tilojen siisteyden ja sopivat muista käytännön järjestelyistä. Vuokrauksen jälkeen tilojen tulee olla samassa kunnossa kuin vuokrattaessa. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, perimme erillisen siivousmaksun. Kiinteistöjen avainten luovutus sovitaan varauksen yhteydessä. Takan päällä on talokansio, jossa on säännöt, käyttöohjeita ja pelastussuunnitelma. Toivomme, että tutustutte talokansioon vuokrauksen alkaessa. Kylätalon kanssa vuokrataan ensisijaisesti puusaunaa (miesten sauna). Sähkösaunaa (naisten saunaa) ei vuokrata koko vuorokaudeksi, ainoastaan tuntihinnalla. Jos sauna ei ole valmiiksi lämmitetty, lämmitystunti on maksuton.

Hinnat 2023 Jäsenet Muut
Mannin kylätalo, alle 12h 40€ 70€
Mannin kylätalo, vrk 100€ 150€
Mannin kylätalo + puusauna,  vrk 125€ 180€
Saunat/tunti 20€/h 25€ /h
Pidempi vuokrausaika sovittavissa erikseen.
Vuokrattavissa 28.4.2023 alkaen

Vasemman reunan sinisistä nuolista pääset liikkumaan kalenterissa eteen/ taaksepäin.