Kylätalon ja saunojen vuokravaraukset ja tiedustelut tehdään soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 0400 268 411. Varaustilanteen voit katsoa sivun alareunan kalenterista. Mannin kylätalo ja sauna-otsikon alta löydät vuokrattavissa olevista kiinteistöistä lisää tietoa. Mikäli varauspuhelin ei heti vastaa, jää odottamaan takaisinsoittoa tai soita hieman myöhemmin uudelleen. Mikäli asiasi on kiireellinen, voit olla kehen tahansa hallituksen jäseneen yhteydessä. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät asukasyhdistys-välilehdeltä.

Vuokra maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI46 4722 0010 0189 59. Saajaksi Mannin asukasyhdistys ja viestiin vuokra-aika ja kiinteistö (t) mikä vuokrattu sekä vuokraajan nimi. Maksua vastaan luovutamme varatun vuokraoikeuden.

Avaimia noudettaessa vuokraaja ja vuokranantaja toteavat yhdessä tilojen siisteyden ja sopivat muista käytännön järjestelyistä. Vuokrauksen jälkeen tilojen tulee olla samassa kunnossa kuin vuokrattaessa. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, perimme erillisen siivousmaksun. Kiinteistöjen avainten luovutus sovitaan varauksen yhteydessä. Takan päällä on talokansio, jossa on säännöt, käyttöohjeita ja pelastussuunnitelma. Toivomme, että tutustutte talokansioon vuokrauksen alkaessa.

Kylätalon ja saunojen vuokrauskausi on 1.4.-31.11.2024. Pe-su kylätaloa vuokrataan vähintään vuorokaudeksi. Ma-to on mahdollista tehdä alle 12h vuokrauksia. Kylätalon kanssa vuokrataan ensisijaisesti puusaunaa (miesten sauna). Sähkösaunaa (naisten saunaa) ei vuokrata koko vuorokaudeksi, ainoastaan tuntihinnalla. Jos sauna ei ole valmiiksi lämmitetty, lämmitystunti on maksuton. Puusaunan ollessa kylätalon kanssa vuorokausivuokralla, toivomme että puusaunassa maksimi saunomisaika on 4h/vrk.

Hinnat 1.4.-31.11.2024 Jäsenet Muut
Mannin kylätalo (ma-to), alle 12h 50€ 80€
Mannin kylätalo, vrk 110€ 160€
Mannin kylätalo + puusauna,  vrk 135€ 190€
Saunat/tunti 20€/h 25€ /h
Pidempi vuokrausaika sovittavissa erikseen.    
SUP-lauta 8 €/1h, 15 €/ 2h, 20 €/ päivävuokra

Vasemman reunan sinisistä nuolista pääset liikkumaan kalenterissa eteen/ taaksepäin.